Nyheter

Semesterstängt!

Den blomstertid nu kommer... Vecka 29, 30, 31 har vi semesterstängt. Hör av dig i god tid innan för att vara säker på att få din leverans innan den 12 juli. Ring eller maila in din beställning till 0920-22 70 70 eller info@hscopy.se.

Glad Påsk till er alla!

Våra öppettider under påsken 2019: Skärtorsdag 8.00-12.00. Långfredagen, Påskafton, Påskdagen, Annandag Påsk Stängt. Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

Glada och nöjda hockeykillar!

Luleå Hockey team 09 röd är ett hockeylag som HS Copy/Skyltfabriken sponsrat med diverse tryckartiklar under säsongen 18/19. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete till kommande säsong.

Glad Alla Hjärtans Dag

Vi på HS Copy/Skyltfabriken önskar er alla en riktigt underbar Alla Hjärtans Dag!

Uppdatering av maskinparken

Ny digitalpress installeras i detta nu.

5 tips för en lyckad mässa

5 tips för en lyckad mässa

Sommarstängt!!!

Vecka 28, 29, 30 har vi semesterstängt. Vi öppnar igen måndagen den 30 juli. Trevlig sommar!

Produktionspersonal sökes

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu Produktionspersonal Tillverkning och utskrifter av alla typer av skyltar och utställningsmaterial, vepor, fönster- samt bildekor. B-körkort och truckkort är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Mikael Henriksson, 070-379 71 58, mikael.henriksson@hscopy.se

Montörer sökes

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu montörer Montering och tillverkning av alla typer av skyltar och utställningsmaterial, vepor, fönster- samt bildekor. B-körkort och liftkort är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Mikael Henriksson, 070-379 71 58, mikael.henriksson@hscopy.se

Filmgala för Luleå Kommuns femteklassare

I början av maj anordnade Lumire en filmgala för Luleå kommuns femteklassare på Kulturens hus. Syftet med filmerna var att låta barnen tolka hur vi i Luleå kan bli bättre på att källsortera. HS Copy & Mediaservice stod för monterlösningen som fungerade alldeles utmärkt. Både för stora och små.