Nyheter

Montagebilar

Montagebilar

En man i en stol

En man i en stol

Originalare

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Originalare Arbeta med originalframställning av trycksaker, skyltar, dekaler, utställningar m.m. Du behöver behärska programmen Indesign, Photoshop, Illustrator samt ett plus om du har goda kunskaper i xcell. För frågor eller ansökan, kontakta Svein Nilsen, 0920-24 72 81, svein@hscopy.se

Kopiering/Utskrift/Ritningar

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu personal till Kopiering/Utskrift/Ritningar Arbetet innefattar utskrifter i svartvitt/färg, enklare efterbehandling, kuvertering samt viss budkörning. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com

Projektledare med fokus på butiksdekorer

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Projektledare med fokus på butiksdekorer Arbetet innefattar samordning, planering samt mätning och bedömning. Grafiska kunskaper är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com

Montörer

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Montörer Montering och tillverkning av alla typer av skyltar och utställningsmaterial, vepor, fönster- samt bildekor. B-körkort och liftkort är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com

Nya investeringar

Nya investeringar

Tillskott i maskinparken

Tillskott i maskinparken

Snygg skylt med coronaeffekt

Snygg skylt med coronaeffekt

Ellas

Ella’s Kitchen ställer ut på Sveriges största mässa för barn och föräldrar, underBARA Barn den 13-15 oktober på Stockholmsmässan. Vinter har tagit fram idé och design, HS Copy och Skyltfabriken har producerat världens minsta Foodtruck och övrigt material.