Nyheter

Exklusiv Rollup Zap D3 Silver - Nyhet!

Se monteringsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=Waf7gt2npEM&t=1s

God Jul

Vi önskar er alla en riktigt god jul!

Vi söker montörer

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu Montörer Montering och tillverkning av alla typer av skyltar. I arbetsuppgifterna ingår plåtbearbetning, svetsning och montage av skyltar. B-körkort är ett krav och liftkort är ett plus. Skicka ansökan till info@skyltfabriken.com Anställning sker löpande.

Semesterstängt 2022

Bäste Kund Efter en vinter & vår fullmatad med spännande projekt och leveranser börjar sommaren äntligen närma sig. Veckorna 28, 29, 30 stänger vi företaget. Vi är tillbaka på måndag den 3 augusti. HS Copy & Skyltfabriken önskar Er en riktigt härlig sommar!!

Glad Påsk!

Våra öppettider Skärtorsdag 8.00-12.00 Långfredagen, Påskafton, Påskdagen, Annandag Påsk Stängt

Dags att beställa studentplakat!

Välj bland våra färdiga mallar eller använd eget tryckfärdigt original. Vid ändringar 175:-/påbörjade 15 min (exkl. moms). Studentplakatet är 50x70 cm. Pinne ingår. Priset är endast 400:-/st. OBS! Vi tar ej kort, endast swish. Beställ hos din lokala leverantör HS Copy och Skyltfabriken AB för snabb och bra service.

God Jul & Gott Nytt År!

Våra öppettider under julhelgen: Julafton, Juldagen, Annandag Jul STÄNGT 27-30/12 7.30-17.00 • Nyårsafton STÄNGT 3-4/1 7.30-17.00 • Trettondagsafton 7.30-12.00 Trettondags Jul STÄNGT • 7/1 7.30-14.30 Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vi söker nu en driven medarbetare!

Du kommer framför allt att arbeta med ordermottagning, originalframställning av trycksaker, skyltar, utställningar mm, tillsammans med dina kollegor eller direkt med slutkund. Du ansvarar för hela processen från början till slut, något som omfattar såväl layoutarbete som kontakter med externa parter. Du har gedigen erfarenhet av trycksaksframställning. Van att hålla många bollar i luften, planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Är van att arbeta i Mac- och PC-miljö och har goda kunskaper i Adobe CS. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och kommunikativ. Det är viktigt att du är stresstålig samt har en förmåga att driva många projekt parallellt. Företagsklimatet är positivt, nytänkande och framåtsträvande. Du kommer till ett företag med goda framtidsutsikter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Svein Nilsen, 0920-24 72 81 eller svein@hscopy.se. Maila in din ansökan till svein@hscopy.se senast den 15 januari. Vi ser fram emot din ansökan.

Kom och jobba med oss!

Till vårt glada gäng söker vi nu produktionspersonal. Välkommen med din ansökan.

Semesterstängt 2021

Vi har semesterstängt vecka 28, 29, 30. Vi är tillbaka med ny energi den 2/8. Önskar er alla en härlig sommar så hörs vi i augusti igen! Observera att vi stänger ned produktionsutrustning sista arbetsdagen (fredag), och går hem redan kl. 14.