Nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

Våra öppettider under julhelgen: Julafton, Juldagen, Annandag Jul STÄNGT 27-30/12 7.30-17.00 • Nyårsafton STÄNGT 3-4/1 7.30-17.00 • Trettondagsafton 7.30-12.00 Trettondags Jul STÄNGT • 7/1 7.30-14.30 Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vi söker nu en driven medarbetare!

Du kommer framför allt att arbeta med ordermottagning, originalframställning av trycksaker, skyltar, utställningar mm, tillsammans med dina kollegor eller direkt med slutkund. Du ansvarar för hela processen från början till slut, något som omfattar såväl layoutarbete som kontakter med externa parter. Du har gedigen erfarenhet av trycksaksframställning. Van att hålla många bollar i luften, planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Är van att arbeta i Mac- och PC-miljö och har goda kunskaper i Adobe CS. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och kommunikativ. Det är viktigt att du är stresstålig samt har en förmåga att driva många projekt parallellt. Företagsklimatet är positivt, nytänkande och framåtsträvande. Du kommer till ett företag med goda framtidsutsikter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Svein Nilsen, 0920-24 72 81 eller svein@hscopy.se. Maila in din ansökan till svein@hscopy.se senast den 15 januari. Vi ser fram emot din ansökan.

Kom och jobba med oss!

Till vårt glada gäng söker vi nu produktionspersonal. Välkommen med din ansökan.

Semesterstängt 2021

Vi har semesterstängt vecka 28, 29, 30. Vi är tillbaka med ny energi den 2/8. Önskar er alla en härlig sommar så hörs vi i augusti igen! Observera att vi stänger ned produktionsutrustning sista arbetsdagen (fredag), och går hem redan kl. 14.

Dags att beställa studentskyltar!

Nu börjar det vara hög tid att beställa studentskyltar. Ladda ned vårt beställningsformulär HÄR och välj vilken mall du vill ha. Du kan också maila in eget tryckfärdigt original till info@hscopy.se Vid ändringar 175:-/påbörjade 15 min (exkl. moms). Studentplakatet är 50x70 cm och levereras färdigt med pinne. Priset är endast 400:-/st. Betalning sker med swish eller kontanter. OBS! Vi tar ej kort.

John kliver in som säljare

John Hedman kliver in som säljare.

Skyltar till Räddningstjänsten i Kiruna

Nu är skyltprojektet för Räddningstjänsten i Kiruna platsmonterat och färdigt. Nya stationen är utvändigt skyltat med P6 och P3 profil enligt grafiska profilen. Invändigt sitter nu Vista system som ger en flexibel skyltning över tid Vi tackar för förtroendet!

Miljö, Kvalitets och Arbetsmiljöpolicy

HS Copy & Media Service AB arbetar med att marknadsföra, konstruera, tillverka och leverera grafiska arbeten, trycksaker samt skyltar och skyltanläggningar.

Glada och nöjda hockeykillar!

Glada och nöjda hockeykillar!

Dekaler och skyltar med anledning av coronaspridningen

Behöver du eller ditt företag varningsskyltar med anledning av coronaspridningen?