Vi söker nu en driven säljare

HS Copy & Media Service AB är ett sälj-/produktionsbolag med fokus på försäljning av trycksaker, skyltar, utställningar & emballage. Med drygt 30 års erfarenhet inom dessa områden kan vi erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och leverera förstklassig service.

Företagsklimatet är positivt, nytänkande och framåtsträvande. Du kommer till ett företag med goda framtidsutsikter där du har möjlighet att växa både i din roll som säljare och i vår organisation som helhet.

Vi utökar vårt försäljningsteam i Luleå och söker en socialt utåtriktad person med det rätta instinkten i bagaget. Du älskar att göra affärer samtidigt som du har en bra vinnarskalle och vill ha kul på jobbet. Antingen ser vi att du har dokumenterad erfarenhet ifrån uppsökande försäljning eller en gedigen drivkraft som ger en vilja att utvecklas inom vårt försäljningsteam. Vi ser att du har bra datakunskaper och har lätt för att lära dig nya plattformar, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både i svenska och engelska. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med service/kundkontakt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Info om tjänsten: Svein Nilsen 0920-24 72 81
Maila in din ansökan på: svein@hscopy.se
Senast den 30 augusti vill vi ha din ansökan.

Läs mer om oss och våran verksamhet