Vi söker en driven säljare

HS Copy & Media Service AB/Skyltfabriken är Norrlands ledande företag inom digitala utskrifter, kopiering, skylttillverkning och utställning/monter med Norrlands största och nyaste maskinpark. Vi har drygt 30 års erfarenhet och erbjuder högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser med en förstklassig service.

Företagsklimatet är positivt, nytänkande och framåtsträvande. Du kommer till ett företag med goda framtidsutsikter där du har möjlighet att växa både i din roll som säljare och i vår organisation som helhet.

Vi utökar vårt försäljningsteam i Luleå och söker en socialt utåtriktad person som klarar av att hålla många bollar i luften. Du älskar att göra affärer samtidigt som du alltid har kunden i fokus. Vårat krav är att du är en lagspelare med goda datakunskaper och har lätt för att lära dig nya plattformar, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både i svenska och engelska. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning samt service/kundkontakt.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Info om tjänsten: Svein Nilsen 0920-24 72 81
Maila in din ansökan på: svein@hscopy.se
Senast den 5 april 2019 vill vi ha din ansökan.