Nyheter

Dags att beställa studentplakat!

Välj vilken mall du vill ha eller använd eget tryckfärdigt original. Vid ändringar 175:-/påbörjade 15 min (inkl. moms). Studentplakatet är 50x70 cm. Printas på Akyprint som är ett väderbeständigt material. Pinne ingår. Priset är endast 400:-/st. OBS! Vi tar ej kort, endast kontanter eller swish 123 400 21 19. Hämtas 12/6. Beställ hos din lokala leverantör HS Copy & Media Service AB och Skyltfabriken AB för snabb och bra service. www.hscopy.se

Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton

Montagebilar

Montagebilar

En man i en stol

En man i en stol

Originalare

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Originalare Arbeta med originalframställning av trycksaker, skyltar, dekaler, utställningar m.m. Du behöver behärska programmen Indesign, Photoshop, Illustrator samt ett plus om du har goda kunskaper i xcell. För frågor eller ansökan, kontakta Svein Nilsen, 0920-24 72 81, svein@hscopy.se

Kopiering/Utskrift/Ritningar

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu personal till Kopiering/Utskrift/Ritningar Arbetet innefattar utskrifter i svartvitt/färg, enklare efterbehandling, kuvertering samt viss budkörning. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com

Projektledare med fokus på butiksdekorer

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Projektledare med fokus på butiksdekorer Arbetet innefattar samordning, planering samt mätning och bedömning. Grafiska kunskaper är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com

Montörer

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker nu: Montörer Montering och tillverkning av alla typer av skyltar och utställningsmaterial, vepor, fönster- samt bildekor. B-körkort och liftkort är ett plus. För frågor eller ansökan, kontakta Roger Medfors, 070-632 17 50, medfors@skyltfabriken.com

Nya investeringar

Nya investeringar

Tillskott i maskinparken

Tillskott i maskinparken